söndag 28 april 2013

Söndag

Jag har bestämt mig för att försöka hålla uppe min föresats att lägga upp något varje söndag lite bättre. Söndag/måndag/ibland/aldrig kanske kvittar läsaren lika, men för mig som arbetslös är det viktigt med rutiner. (Annars kan jag tro att jag är "fri".) I dag har jag ritat ett träd. Jag tycker själv att det blev ganska snyggt.

Helst vill jag väl lägga upp en serie eller skämtteckning, men det är inte alltid man är så värst kul liksom... helst ska de ju vara kul också. Jag hittade ett "utkast" när jag bläddrade igenom ett gammalt block som jag tyckte kändes kul i alla fall. Det är en idé till en del av en lite längre grej, men jag tror nästan den blev roligare så här lösryckt:


Ett par stycken har skojat om/undrat över moralvarningen när man går in på sidan. Den har jag själv satt dit för att jag har jobbat som lärare och inte vill att något barn ska klicka sig in här. Barn har nämligen lägre intelligens, mindre erfarenhet och sämre humor än oss vuxna och kan bli rädda för en del av bilderna. Deras föräldrar kan bli arga också. Men nu har jag ju ryggen fri!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar